Toimitilasaneeraus

Liike- ja toimitilasaneeraus

Uusi ilme ja tarkoituksenmukaiset tilat palvelevat sekä asiakkaita että henkilökuntaa.

Kun yrityksen osoite vaihtuu tai henkilömäärä kasvaa merkittävästi, tulee toimitilasaneeraus yleensä ajankohtaiseksi. Laatupinnoite tekee toimitilaremontit Turusta käsin koko Etelä-Suomen alueella yli 30 vuoden kokemuksella.

Ripeys on laadun lisäksi valttia toimitilasaneerauksissa. Urakka hoidetaan sovitun aikataulun mukaisesti, jotta voitte jatkaa työskentelyä normaalisti mahdollisimman pian.

Vankan kokemuksemme ansiosta toteutamme myös haastavammat ja kenties hieman erikoisemmatkin kohteet. Tarvitseepä kiinteistösi sitten pientä muokkausta tai kokonaisvaltaista uudistusta käyttötarkoituksen muutoksineen, me hoidamme. 

Jos myös rakennuksen ulkokuori kaipaa huomiota, korjaamme senkin. Sisätilojen lisäksi teemme mm. julkisivuremontteja ja rappauksien korjausta.

Suunnittele rohkeasti – me toteutamme.

Pyydä tarjous

Herätä brändi eloon toimitilauudistuksella

Rohkeaa ja räiskyvää vai klassisempaa tyyliä? Jokainen yritys ansaitsee näköisensä tilat, ja me autamme mielihyvin niiden toteuttamisessa. 

Yrityksen toimitilat ovat näkyvä osa brändinrakentamista. Toimitilasaneerauksella varmistetaan edustavan ja brändinmukaisen ulkoasun lisäksi tilojen tarkoituksenmukaisuus. 

Millaisen viestin toimitilanne välittävät vierailijalle tai potentiaaliselle asiakkaalle? Palvelevatko ne tiloissa päivittäin työskentelevää henkilöstöä? 

Jos tilat kaipaavat päivitystä, käänny puoleemme.

Yhteistyökumppaniksi?

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita