Rappauskorjaus

Rappauskorjaus

Rappausten korjaus oikaisee koko rakennuksen ryhdin.  

Kun julkisivu alkaa olla rapistunut varjo entisestään, on syytä kääntyä ammattilaisen puoleen. Rappauskorjaus vaatii aina kokemusta ja asiantuntemusta, ja arvorakennusten kohdalla tämä korostuu entisestään. 

Laatupinnoite Lattools Oy suorittaa julkisivun rappauskorjauksia kaikkialla Etelä-Suomessa. Vaativatkin julkisivusaneeraukset ovat erikoisalaamme myös betonirakenteiden osalta. 

Rappauskorjauksen osalta palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • kolmikerrosrappaus
  • hiekkapuhallus
  • maalaus ja ohutpinnoitus
  • kalkkaus

Suoritamme rappauskorjauksia keväästä pitkälle syksyyn. Huomioithan, että sääolosuhteet voivat vaikuttaa pinnoittamisaikatauluun jonkin verran; sade ja nollaa lähenevä keskilämpötila ovat yleensä esteenä rappaukselle.

Arvokas julkisivu rakentuu ammattilaisen työllä – ota meihin yhteyttä, kun tarvitaan laatua.

Pyydä tarjous

Kuntotarkastus kertoo vaurioiden laajuuden

Ennen rappauksen korjausta suoritamme perusteellisen kuntotarkastuksen ja selvitämme, mistä vauriot ovat aiheutuneet ja mitä toimia vaaditaan. Pinnan kunnon perusteella arvioimme myös, kannattaako rappaus korjata vai poistaa kokonaan.

Tarkastukseen kuuluvat laasti- ja maalianalyysi sekä väritutkimus niin laajalta alueelta kuin tarve vaatii. Erityisesti arvorakennusten kohdalla myös rakennustaiteellinen arviointi on suositeltava. 

Kuntotarkistuksen tekeminen vaatii harjaantunutta ammattitaitoa, ja sen suorittaa aina siihen erikoistunut ammattilainen. Tulosten perusteella laaditaan rakennuksen korjaussuunnitelma.

Varaa kuntotarkistus

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita